Flame Boss 400 Kamado – Dutch

VERSIE 5.0 | March 31, 2022
Flame Boss 400 Kamado

WAARSCHUWING: BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

Het is belangrijk voor de veiligheid van personen om deze instructies op te volgen. Sla deze op aanwijzingen. Volg alle instructies, omdat onjuiste installatie en gebruik kan leiden tot letsel of materiële schade. Flame Boss 400 is alleen bedoeld voor gebruik op droge, buitenlocaties. Bewaar het apparaat binnenshuis op een droge plaats. Als u weet of vermoedt dat de Flame Boss- controller of voedingsadapter is ondergedompeld in water, gebruik het apparaat niet. De 12 V gelijkstroom naar het apparaat moet worden geleverd door een goed gecertificeerde voedingsadapter met SELV / LPS-uitgang. Gebruik alleen de lichtnetadapter die bij het toestel is geleverd. Laat kinderen niet spelen met een Flame Boss 400. Blijf uit de buurt van kinderen. Flame Boss 400 mag niet worden gebruikt door personen met verminderde fysieke, zintuiglijke of mentale vermogens, of een gebrek aan ervaring en kennis. Plaats of monteer een Flame Boss 400 niet waar deze wordt blootgesteld aan overmatige hitte van de grill of roker.

Wat Is Inbegrepen

Flame Boss rookcontroller met geïntegreerde blower
12 V DC voeding
Pit temperatuursonde
Vlees Temperatuursonde
3 adapterplaten

Installeer De Flame Boss Mobiele App

OF als u de bovenstaande code niet kunt scannen, opent u de browser (Chrome of Safari bijvoorbeeld) op uw tablet of smartphone en voer het volgende adres in: https://myflameboss.com/app Volg de instructies in de Flame Boss-app om een controller toe te voegen.

Wifi-Indicatoren

De WiFi-status wordt weergegeven met de volgende LED-indicatoren:
LANGZAAM KNIPPEREN: Controller bevindt zich in de toegangspuntmodus en NIETverbonden met de Flame Bossserver.
SNEL KNIPPEREN: Controller staat in stationmodus en NIET aangesloten naar de Flame Boss-server.
SOLID: Controller is verbonden met de Flame Boss-server via de cloud aansluiten of op de controller via lokale of directe verbinding.

Plug Installation

Plug Installation

Kamado Adapter Installatie

1
2
3
4

Controller Installatie

Bovenste Ventilatieopening Bijna Gesloten

Plaatsing Van De Sonde